Travian Script

In primul si primul rand trebuie precizat ca multi cauta in ultimul timp Travian CheatTravian ScriptTravian CodeTravian 3 BeyondTravian CropFinder,Travian UserScriptsTravian Auto FarmTravian Village Manager(m-am gandit ca asta ar ajuta in ceea ce priveste perspectiva jucatorilor de travian)
Nu putini sunt cei care cauta Scripturi pentru Travian, asa ca am sa le dau o mana de ajutor.Tin sa va anunt ca Travian Script este total diferit de Travian Hack. Travian Script este un ajutor adus jocului, binenteles nu tocmai conventional (sunt scripturi pentru care poti fi sanctionat) , dar in principal nu are cine sa te detecteze, doar f greu si daca vrea. Dar Travian Hack sau Travian Cheat este un lucru cu totul si cu totul diferit, concretizat prin faptul ca ar trebui sa iti procuri resurse prin cine stie ce metodehackuite binenteles , sa umpli hambarele si granarele, armata infinita etc...

Am sa vin un pic in ajutorul celor ce joaca cu scripturi , eu personal nu joc pentru ca asa m-am obisnuit, insa scripurile ajuta ce-i drept , si pot fi utilizate inteligent. Voi prezenta o serie de scripturi si inventeles si cu ce sunt folositoare acesteScripturi, dar si adresa de unde se pot downloada :

Travian Script 1 :

Travian Building Cost (Traducere Travian Script : Calcularea timpului si costurilor constructiilor pentru Travian). Acest script ca sa zic asa ia locul Contului Plus, cel putin o parte din el :P. Mai exact acea parte in care iti specifica exact ora si costul in care poti realiza un upgrade. Un script foarte ajutator pe care il recomand oricui ;)

Locul de downloadare a scriptului il gasiti aici :http://userscripts.org/scripts/show/43379

Travian Script 2 

Quick Travian Tractor (Traducere Travian Script : Travian Tractor rapid). Rolul acestui script este de a va scuti munca in ceea ce priveste rapoartele de lupta,scriptul va adauga un link ce va fi prezentat direct pe www.traviantractor.com.Script eficient pentru cine a facut un obicei din a arata rapoartele altora ;).

Acest tip de script il gasiti aici : http://userscripts.org/scripts/show/45115

Travian Script 3 

Travian Distance Time Calculator (Traducere Travian Script : Calculator de distante pentru Travian). Rolul scriptului este de a calcula timpul si distanta din satul vostru catre satele peste care doar treceti cu mouse-ul. Script foarte eficient dupa parerea mea, ajuta mult jucatorii ofensivi :).

Scriptul il puteti gasi aici : http://userscripts.org/scripts/show/45113

Travian Script 4 

Travian Map Analyser (Traducere Travian Script : Analizator al hartii Travian). Acest tip de script functioneaza ca un cautator de cropuri, cunoscut si sub numele de CropFinder. Un script folositor oricui, il recomand cu incredere ;).

Locul de unde puteti downloada scriptul, il gasiti aici :http://userscripts.org/scripts/show/28846

Travian Script 5 :

Travian Time Line (Traducere Travian Script : Timp, Linie, Travian (script cam anemic tradus stiu, dar asemanatoare este si functia lui) . Rolul scriptului de a introduce cateva functii minore precum o bara personalizata cu evenimentele ce s-au sfarsit s-au vor avea loc curand, sau resursele produse pe minut). Destul de folositor scriptul , il poti utiliza cu incredre ;)
Bold
Script downloadabil de aici : http://userscripts.org/scripts/show/45116

 

 

1 comments:

Unknown spunea...

man nu gasesc scripturile damile si mie pe id CaNaBySfOrEvEr@yahoo.com plss

Trimiteți un comentariu