Cum sa nu fiu ferma

Multi se vaita in Travian ca au capatat statutul de ferma, ei bine asta se poate rezolva cu cateva sfaturi utile de care ar trebui sa tineti cont :
    1. Daca sunteti romani faceti 1 2 beciuri pentru a nu lasa dumanii sa se apropie de resursele voastre, dar aveti in vedere faptul ca barbarii iau resurse si din beciuri si anume o treime adica daca aveti un beci la nivel 10 acopera 1000 de resurse deci sa faceti in asa fel incat nu de aveti mai mult in hambar de 660. Cu aceasta rasa dezvoltarea se realizeaza mai greu dat fiind faptul ca trupele sunt mai scumpe si totodata durata de antrenare necesita mai mult timp, insa aveti in vedere urmatorul sfat si anume cand antrenati trupe cautati mereu sa trimiteti trupele cand plecati la un jucator indepartat cu populatie mica si calculati in asa fel incat trupele sa se intoarca atunci cand stiti ca veti reveni de exemplu daca plecati la ora 12  si veniti la ora 4 , trimiteti trupele la 2 ore distanta , asfel veti feri trupele de dusmani, sau mai e o alternativa si anume puteti trimite trupele la un jucator de incredere care stiti cu certitudine ca nu este atacat.
    Cam atat cu romanii ,  e o rasa buna, dar nu excelenta, pentru ca trupele se fac greu si necesita mult timp, sa nu mai pomenesc de faptul ca , consuma multa hrana Equites Imperatoris 3 hrana ia Equites Caesaris 4

2.  Daca sunteti barbari , e cam greu sa deveniti ferme deoarece trupa de baza la inceput e maciucarul cu care puteti fenta vecinii, se fac repede, costa relativ putin si va puteti impune usor in zona, insa daca totusi s-a intamplat sa ajungeti ferma si asa, cautati sa feriti mereu maciucarii de dusmani prin metodele dezbatute mai sus, alta metoda ar fi antrenarea lancierilor, sunt destul de ieftini si relativ eficienti la inceput, dar bineinteles nu ar strica si un beci, cam asta ar fi la barbari, dat fiind faptul ca este punctul forte ca sa zic asa a travianului. Daca vrei sa faci performanta joaca cu barbarii, f f greu sa fii printe primii jucatori cu romanii.
       Singurul dezavantaj care il vad aici e ca poti face doar o singura cladire odata, altceva nu.
P.S  Barbarii joaca de obicei cu gold ;)

        3.   Daca ati ales sa fiti cu rasa daca si daca ati capatat si statutul de ferma parerea mea e sa ridicati cateva levele la temnita pentru ca zic eu prin asta se remarca rasa daca , cel putin la inceput , daca ai ridicat cateva levele la temnita si te ataca dusmanul si ii retii cateva trupe , urmatoarea data se va gandi serios daca sa mai atace sau nu ;). Insa sfatul meu este sa dati drumul trupelor pe care le capturati si sa nu cereti recompense sau alte prostii pentru ca nu ajuta la nimic, ba mai mult enervati atacatorul, insa dupa cum am zis acesta se va gandi serios inainte sa mai revina.  Deasemenea si aici e valabila treaba cu trupele aici puteti face scutieri la inceput , ba chiar sa si farmati cu ei (dupa aia treceti la fulgeri ca sunt foarte eficienti), in principal cam asta ar fi de spus la daci, dezavantajul ar consta in faptul ca la fel ca la barbari nu poti realiza decat o singura cladire , si trupele sunt ceva mai scumpe de antrenat si necesita ceva mai mult timp (druizi, tarabosti). Nici aici nu ar strica daca vrei sa faci performanta, investirea a ceva bani (gold)

2 comments:

Unknown spunea...

http://www.travian.ro/?uc=rox5_19547

myBlogcstryke spunea...

http://www.travian.ro/?uc=ro3_13644

un servar bengos

Trimiteți un comentariu